"Tiyatro insanlar arasında köprü kuruyor";

"Tiyatro insanlar arasında köprü kuruyor"

Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Çelik, "Tiyatro, eğitimiyle, sevgisiyle, güzelliğiyle, aydınlık düşüncesiyle ve hoşgörüsüyle birleştirici bir güç olarak insanlar arasında köprü kuruyor" dedi....


Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Turgut Burkay Korkmaz Konferans Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan meddah gösterisi ile sona erdi. 


SANATÇILARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Tiyatroların, eğitimiyle, sevgisiyle, güzelliğiyle, aydınlık düşüncesiyle ve hoşgörüsüyle birleştirici bir güç olarak insanlar arasında köprüler kuran en eski sanat dallarından birisi olduğunu ifade eden Kaymakam Çelik, tüm tiyatro sanatçılarının ve sahne emektarlarının Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı.  Programa ayrıca Finike Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum