Şehir hastanesi yarın açılıyor;

Şehir hastanesi yarın açılıyor

Köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Kütahya Valisi Musa Işın, iftar sonrası vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Işın, "28 Mart Perşembe günü Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. Kapasitesi yüksek, modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastane açacağız" dedi....


Kütahya Valisi Musa Işın, Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Perli Mahallesi'nde iftar sonrası vatandaşların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Vali Işın, vatandaşların Ramazan-ı Şerifini de tebrik etti.


”KÖYLERİMİZİN TEMEL PROBLEMLERİ ÇÖZÜLMÜŞ VAZİYETTE”

Görevdeki ilk 7 ayında neredeyse Kütahya'nın tüm köylerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirten Vali Işın, "İlçe ziyaretlerimde sadece kaymakam ve belediye başkanıyla değil, aynı zamanda muhtarlarımızla da bir araya geliyorum. Onların problemlerini dinliyor ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum. Çok şükür ki köylerimizin temel problemleri büyük ölçüde çözülmüş. Karşılaştığımız sorunlar genellikle hizmetlerin aksamaları veya yenilenme talepleri oluyor. Yol, elektrik ve sağlık hizmetleri gibi temel hizmetlerde büyük bir problemimiz yok, bu konuda devletimiz ve hükümetimiz çok iyi çalışmalar yapmıştır” diye konuştu.


"ELEKTRİK HATLARININ YÜZDE 60’I YENİLENDİ”

28 Mart Perşembe günü Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacaklarını müjdeleyen Vali Işın, “Yatak kapasitesi yüksek, modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastane açacağız. Allah izin verirse, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemize bağlı bir hastane daha inşa edeceğiz. Böylece ilimizde, 2 büyük yeni hastane olacak. Ayrıca köylerden gelen elektrik kesintileriyle ilgili sorunlar oluyor. İldeki elektrik hatlarının yüzde 60'ı yenilendi ve sorunun çözümü için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum