"Anadolu kadar saf, mert ve gerçek";

"Anadolu kadar saf, mert ve gerçek"

Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine giderken yolda babalarıyla çobanlık yapan 3 çocuğu gören Vali Hamza Aydoğdu, aracını durdurarak çocuklarla sohbet etti. Vali Aydoğdu, "Anadolu kadar saf ve temiz, Anadolu kadar mert ve yürekli, Anadolu kadar gerçek" dedi....

Otlukbeli ilçesine giden Vali Hamza Aydoğdu, yol üzerindeki denetim noktalarında görevli güvenlik güçleriyle, sürü otlatan vatandaş ve yanındaki çocuklarla görüşerek bayramlarını kutladı. Sercan, Umut ve Musa Ali isimli 3 kardeşle yakından ilgilenen Vali Aydoğdu, onlara bayram şekeri verdi.

"SEVGİLİ SERCAN, OKU BU MİLLETE HİZMET ET"

Vali Aydoğdu, babalarıyla birlikte çobanlık yapan çocuklarla bol bol sohbet etti. O anlarla ilgili sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Vali Aydoğdu, "Denk geldi işte. Arayıp bulmadık biz. Otlukbeli yolunda, çiğdemler açmış, papatyalara eşlik ederken, sabahın serinliğinde, değnekleri ellerinde, üç çocuk babalarıyla birlikte. Hele ki bir kız, hem de lise öğrencisi. Anadolu kadar saf ve temiz, Anadolu kadar mert ve yürekli, Anadolu kadar gerçek… Ama denk geldi. Sevgili Sercan, oku, bu millete hizmet et. Ama nerde bir çocuk görürsen senin gibi, hatırla eski günlerini benim gibi" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum