"Din görevlileri, toplumu aydınlatıyor";

"Din görevlileri, toplumu aydınlatıyor"

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, "Din görevlileri, dinimizi ve devletimizi temsil ediyor. Bu nedenle kendileri toplumu aydınlatmada büyük rol üstleniyor" dedi....

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, İlçe Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen toplantıda, ilçede görev yapan imam hatipler ve din görevlileri ile bir araya geldi. Diyanet Emirdağ Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya ayrıca İlçe Müftüsü Vahit Demiral, İlçe Jandarma Komutanı J.Üst. Bayram Soylu da katıldı.

"YAŞLILARI DÜZENLİ ZİYARET EDİN"

Toplantıda din hizmetlerinin niteliğine dair konular ana gündem maddesi olurken; Kaymakam Bilici, din görevlilerinin dinimizi ve devletimizi temsil misyonuna değinerek kendilerinin toplumu aydınlatmada büyük rol üstlendiğini belirtti. Din görevlilerinin çalıştıkları yerlerde vatandaşları yakından tanıma fırsatlarının olduğunu belirten Kaymakam Bilici, çalıştıkları köylerde ve mahallelerde bulunan vatandaşları iyi tanımalarını, yaşlıları düzenli olarak ziyaret etmelerini sözlerine ekledi.


"GENÇLERE ÖRNEK OLMALISINIZ"

Din görevlilerinin gençlerle ilgilenmesi gerektiğine de değinen Kaymakam Bilici, özellikle çevre temizliği konusunda din görevlerinin örnek olmalarını ve gençlerde farkındalık oluşturmaları gerektiğini belirterek,  toplantıya katılımlarından dolayı din görevlilerine teşekkür etti. Toplantı; din görevlileri ile karşılıklı fikir alışverişi ve sorunların dinlenmesinin ardından son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum