"Ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacaklar";

"Ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacaklar"

Sinop Deneyap Teknoloji Atölyesi İleri Robotik Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Deneyap Projesi içerisinde yer alan öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar ile birlikte Gençlik Merkezi'nde düzenlenen, Sinop Deneyap Teknoloji Atölyesi İleri Robotik Proje Şenliği'ne katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşma yapan Vali Özarslan, "Deneyap Projesi içerisinde yer alarak eğitim süreçlerini tamamlayan öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren başta ailelerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

PROJELERİ İNCELEDİ

Program kapsamında öğrencilerin proje çalışmalarını inceleyen Vali Özarslan, "Milli Teknoloji Hamlesi"ne destek olan ve birbirinden donanımlı projeleriyle sunum yapan tüm öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum