"Ziyaretçilerimizin neler çektiğini yaşayarak gözlemledim";

"Ziyaretçilerimizin neler çektiğini yaşayarak gözlemledim"

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, doğa harikası Çır Şelales'ni ziyaret etti. Alanı gezen ve eksiklikleri gözlemleyen Vali Usta, "Düşe kalka patika yoldan aşağıya indim. Ziyaretçilerimizin neler çektiğini ve nelere ihtiyacımız olduğunu bizzat yaşayarak gözlemledim" dedi....

Ilıcalar Bucağında Uzundere köyünde yer alan Çır Şelalesi, 100 metre yükseklikte Çir Taşı adı verilen bir kayadan akıyor. 100 metre yüksekten akan şelale, turistlerin de ilgisini çekiyor. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta da çalışma arkadaşlarıyla birlikte Çır Şelalesi'ne gitti. Gezi sırında eksiklikleri de gözlemleyen Vali Usta, yakında alanda çalışma yapılacağını belirtti.

"TURİZME KAZANDIRACAĞIZ"

Vali Usta, "Bugün çalışma arkadaşlarımla birlikte Çır Şelalesindeydim. Düşe kalka patika yoldan aşağıya indim. Ziyaretçilerimizin neler çektiğini ve nelere ihtiyacımız olduğunu bizzat yaşayarak gözlemledim. Yıl içinde yapacağımız seyir terası, yürüme parkur ve merdivenleri, park yerleri ve oturma gruplarıyla Çır Şelalesini Bingöl ve Türkiye turizmine  kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum