Seben Kaymakamı ilçeye veda etti;

Seben Kaymakamı ilçeye veda etti

İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti....

Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan mesajında, "26 Ağustos 2022 tarihinde başladığım ve o tarihten itibaren geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte her güne ayrı anılar sığdırdığım, görev yapmaktan onur duyduğum Seben’den ve Seben Kaymakamlığı görevimden İçişleri Bakanlığımızın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılmam nedeniyle ayrılıyor ve siz değerli hemşehrilerime veda ediyorum" diye konuştu.

"ADALETTEN TAVİZ VERMEDİK"

Seben’de görev yapma şerefine eriştiği için kendisini çok şanslı hissettiğini ifade eden Kaymakam Orhan, "Bu süre zarfında Seben ve sizlerle kurmuş olduğum bağın baki kalacağını hissediyor ve ümit ediyorum. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışından hareketle tüm kamu görevlisi arkadaşlarım ve saygıdeğer vatandaşlarımızla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adalet ve hakkaniyetten taviz vermeden; sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik. Mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etme anlayışı ile hareket ettik" ifadelerini kullandı.

"KAPIM DA GÖNÜMLÜM DE SİZLERE HEP AÇIK"

Kaymakam Orhan, "Devlet-Vatandaş işbirliğini sağlamayı, Kaymakamlığımızın kapısını herkese ardına kadar açık tutmayı, ilçenin sorunlarını etkin, süratli, verimli yöntemlerle çözmeyi, kamu kaynaklarını ilçenin önceliklerini gözeterek rasyonel, etkin, verimli kullanmayı vatandaşlarımıza sunulan hizmetin kalitesi ve şeffaflığı anlamında amaç edindik. Kamu kurum ve kuruluşları arasında uyum, eşgüdüm, koordinasyon ve ortak aklı sağlamayı, ekonomik ve fiziki gelişmenin yanı sıra sosyal ve kültürel dokuyu güçlendirmeyi, ilçede güven ortamını geliştirmeyi, sorunların çözümünde kamu kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlardan oluşan bir ekip çalışmasıyla, elimizden gelenin en iyisini yapmayı temel hedef olarak aldık. Göreve başladığım günden itibaren ilçemizden ve şahsımdan desteklerini esirgemeyen Bolu Valimiz Sayın Erkan KILIÇ’a, ilçe kaymakamlarımız meslek büyüklerime, meslektaşlarıma, büyüklerime, esnafımıza ve cümle dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün, yarın ve her daim kapımız da gönlümüz de sizlere açık olacaktır.  Sizlere minnet ve şükran duygularımla veda ediyorum. Allah; daima emrinde olduğumuz, hane ve namus bildiğimiz Devletimizi, hanenin en kıymetli ziyneti olan Türk Milleti’ni; ilelebet mukaddes, muzaffer ve kaim eylesin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum