Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar;

Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar

PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı....

1956 yılında İstanbul’da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1978 yılında bitirdi, 1983 yılına kadar Serbest Avukatlık yaptı. 25.02.1983 yılında İstanbul Maiyet memuru olarak Mülki İdare Amirliği görevine girdi. 1983-1986 yılları arasında Gebze, Gediz ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı yaptı. 1986 yılında Kastamonu Bozkurt 1989 yılında Bingöl-Solhan Kaymakamlığına atandı. 28.04.1991 tarihinde memurlar lokalinde PKK terör örgütüne mensup teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit edildi.

"RAHMETLE ANIYORUM"

Mülki idare amirlere de sosyal medya hesaplarından Ersin Ateş için mesaj yayımlandı.

Bingöl Karlıova Kaymakam Tufan Bağır Gilan: Bingöl Solhan Kaymakamı olarak görev yaparken 1991 yılında terör örgütü PKK tarafından alçakça şehit edilen merhum Ersin ATEŞ ağabeyi şehadetinin yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

"MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ"

Ordu Çatalpınar Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir: Bingöl Solhan Kaymakamı olarak görev yaparken 1991 yılında terör örgütü PKK tarafından alçakça şehit edilen meslek büyüğümüz merhum Ersin Ateş’i  şehadetinin yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

"TEK GAYESİ HİZMET ETMEKTİ"

Ordu Gürgentepe Kaymakamı Buket Yeşilgül: Tek gayesi bu ülkenin aziz insanlarına hizmet etmek olan ve bu aşkla Bingöl Solhan Kaymakamı olarak görev yaparken bölücü teröristler tarafından şehit edilen değerli meslek büyüğüm Şehit Kaymakam Ersin Ateş ağabeyi şehadetinin yıl dönümünde rahmet ve Fatiha’larla anıyorum.

"RUHU ŞAD OLSUN"

Hatay Valisi Yardımcısı Miraç Topaloğlu: 1991 yılının 28 Nisan günü BTÖ PKK'lı teröristlerce alçakça şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş ağabeyi şehadetinin yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum. Aziz Ruhu Şâd Olsun.

Kaynak:

Etiketler :
,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum