"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde";

"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde"

Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokulu için güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti....

Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kaymakamlık koordinasyonunda Tekstil Çalışanları ve İhracatçıları Derneği tarafından (TİHCAD) Ballı köyünde düzenlenen programa katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokuluna yapılan kütüphane, laboratuvar, anasınıfı, mobilya, bakım ve onarım işlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. 

DERNEĞE TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen programda konuşan Kaymakam Özçelik, "Çocukların ve gençlerin yarınlara hazırlanması konusunda eğitime yönelik yapılan yatırımlar, ekonomik yatırımların çok ötesindedir. Bu nedenle eğitime verdikleri desteklerden dolayı İş İnsanı Sinan Aslan ve Tekstil Çalışanları ve İhracatçıları Derneği (TİHCAD) Başkanı Ergin Aydın ile yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi. 

Programın ardından okul bahçesine fidanlar ekilerek, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum