"Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece korkma...";

"Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece korkma..."

Lilyana Kadın Kooperatifi ziyareti esnasında kendisine çiçek veren çocuklara sarılan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece korkma; her şey yolunda demektir" dedi....

Hakkari Valisi Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte Kazım Karabekir İlkokulu'na giderek, Lilyana Kadın Kooperatifi’nin serasını ziyaret etti. Merzan Mahallesi'nde yaşayan kadınların ev ihtiyaçlarını karşılamak ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla emek emek yetiştirdikleri sebze ve çilek seraları ile meyve bahçeleri hakkında Lilyana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ümmühan Keskin’den bilgiler aldı.

TALİMAT VERDİ

Yapılan çalışmaları inceleyen Vali Çelik, "Sizler için en iyisi hangisi ise devletimizin imkanları dahilinde elimizden geleni yapalım" diyerek ilgili birimlere talimatlarını iletti. Hakkâri’deki emekçi kadınların kendi imkânları ile ev ekonomilerine ve Hakkâri istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Vali Çelik, Anneler Günü vesilesiyle bütün annelerin ve anne adaylarının da anneler gününü kutladı.

"UMUT OLDUNUZ, NEŞE SAÇTINIZ"

Ziyaret sırasında çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Çelik, "Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece korkma; her şey yolunda demektir. Umut oldunuz, neşe saçtınız… Yaşamınız da çiçekler gibi renkli, kuşlar gibi özgür olsun güzel çocuklarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum