Hasta yakınlarına çorba ikram etti;

Hasta yakınlarına çorba ikram etti

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı....


Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi atölyesinde hazırlanan Mobil Mutfakta ilk çorba ikramını Tokat Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı. 6 Şubat depremlerinde Adıyaman Gölbaşı’nda olduğunu hatırlatan Vali Hatipoğlu, o süreçte ihtiyaçların analizini ortaya koymaya çalıştıklarını belirtti. Bu analizlerden ortaya çıkan sonuçlardan birisinin de kente muhakkak mobil mutfağın ve mobilize edilebilecek fırınların da bulunması gerekliliği olduğunu ifade etti.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Vali Hatipoğlu, "Şu anda mobil mutfağımızı İl Özel İdaremizin atölyelerinde geri dönüşümlü bir şekilde gerçekleştirmiş olduk. Yıkılacak olan hükümet konağımızdaki mutfak materyallerinden, yine eski bir ihracat ithalat konteynerinden  mutfağımız ortaya çıktı. Anahtar teslim fiyatı yaklaşık olarak 20 milyon. Biz içerisindeki tüm dönüşümü 1,5 milyon liradan biraz daha az bir bedelle gerçekleştirmiş olduk. Burada atölyemizde çalışan özel idaremize bağlı olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Tokat'ta depremlere hazırlıkla ilgili olarak koordinasyonu en üst düzeyde tutma anlamında da sürekli olarak bundan sonra da çalışmalarımız, tatbikatlarımız devam edecek. Arama kurtarma ekiplerimizle, yardımcı teşekküllerimizle, gönüllülerimizle sürekli olarak hazırlık içerisinde olmaya, bundan sonra da devam edeceğiz. İlimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum