5 engelli gence asker kınası yakıldı;

5 engelli gence asker kınası yakıldı

Kütahya'da Türkiye Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte 14 engelli çocuk için sünnet düğünü, 5 engelli genç için ise asker eğlencesi yapıldı. Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın da katıldığı etkinlikte gençlere asker kınası yakıldı....

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi'nin organizasyonu ve hayırseverlerin desteğiyle yapılan etkinliğe Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, protokol üyeleri ile aileler ve çocukları katıldı. Programda, askerlik çağına gelmiş 5 engelli bireye asker kınası yakılırken, engelli ailelerin çocukları ve özel çocuklar için de sünnet merasimi yapıldı.


AİLELER İLE TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Vali Yardımcısı Erkal, 14 çocuğun sünnet merasimi ve 5 engelli gencin asker kınasının yakıldığı etkinliğin toplumsal dayanışma ve farkındalık açısından büyük önem taşıdığını belirterek, programda emeği geçenlere teşekkür etti. Programda ailelerle de tek tek görüşen Vali Yardımcısı Erkal, çocukları tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Aileler, Vali Yardımcısı Erkal’a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum