"İlyas, özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı";

"İlyas, özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı"

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kendisini merak eden ve ilgiyle takip eden 4. sınıf öğrencisi İlyas Bozateş ile yakından ilgilendi. İlyas ile sohbet eden Vali Usta, "İlyas Bozateş özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı. Bana mihmandarlık etti. Çok güzel sohbet ettik" dedi....

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesini ziyaret etti. Genç Kaymakamı Muhammet Güzel ile bir araya gelen Vali Usta, merkez ve köy muhtarlarının da katılımıyla toplantılar yaptı. İlçeye bağlı bir çok noktayı ziyaret eden Vali Usta, son olarak 2015 yılında tamamlanan 200 kapasiteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Yurt binasını ziyaret etti.

"ÖZGÜVENİ TAVAN"

Ziyaret esnasında kendisini takip eden ve ilgiyle bakan İlyas Bozateş ile yakından ilgilenen Vali Usta, "Genç ilçemizde YIBO ziyaretimde beni çok merak eden 4. sınıf öğrencisi İlyas Bozateş özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı. Bana mihmandarlık etti. Çok güzel sohbet ettik. Cin gibi çocuk maşallah. Özgüven tavan. Bu arada okul, idare ve öğretmenler hakkında net ve doğru bilgiler de almadım değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum