"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz";

"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz"

Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Koç, "Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" dedi....

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla ilçe stadyumunda “Engel Olma, Destek Ol !..” isimli etkinlik düzenlendi. Viranşehir Kaymakamı Önder Koç'un da katıldığı etkinlikte özel eğitimli öğrencilerin hazırladığı birbirinden farklı çalışmalar tam not aldı.

"DUYARLI OLALIM"

Kaymakam Önder Koç, öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Engellilik, yalnızca engellilerin ya da ailelerinin karşı karşıya gelindiği bir sağlık sorunu değil, sosyal ve toplumsal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Bu duygu ve düşüncelerle bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırırken, bizlerin de birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan bu duygular içerisinde tüm özel eğitimli öğrencilerimizin engelliler haftasını kutluyorum. Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum