Edremit'te güvenli turizm için toplantı yapıldı;

Edremit'te güvenli turizm için toplantı yapıldı

Yaklaşan turizm sezonu öncesi, huzurlu ve güvenli bir turizm sezonunun geçirilmesi amacıyla Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında turizm sezonunda alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar değerlendirildi....

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Turizm Sezonu Güvenlik Toplantısına; kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Ticaret Borsası, esnaf odaları temsilcileri katıldı.

"NÜFUS YOĞUNLUĞU ARTIYOR"

İlçede turizm sezonunun başlamasıyla birlikte başta trafik, güvenlik ve asayiş olmak üzere vatandaşların huzur, güvenlik ve esenliği için alınacak ilave tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, açıklama yapan Kaymakam Odabaş, “Sahip olduğu birçok potansiyeli ile birlikte iç turizmde önemli destinasyon olan Edremit ilçemizde özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, nüfus yoğunluğu önemli ölçüde artmaktadır. Vatandaşlarımızın özellikle turizm sezonunda huzurunu ve güvenini temin etmek için çalışmalarımızı kurumlarımızın koordinasyonuyla yürütmekteyiz. Özellikle vatandaşlarımızın tatillerini huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak adına önleyici ilave tedbirleri alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum