Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi;

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte etkili olan sağanağın vurduğu noktalarda inceleme yaptı. Kavaslı Altgeçidi’nde devam eden temizleme ve yol açım çalışmalarını inceleyen Vali Masatlı, Uzun Çarşı esnafını da ziyaret etti....

Meteorolojini turuncu kodlu uyarı verdiği Hatay'da aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentte dün akşam saatlerinde başlayan sağanak, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda ulaşım aksadı, bazı caddeler ise ulaşıma kapandı. Antakya-Samandağ kara yolunun Çekmece mevkiinde sağanak nedeniyle bazı araçlar suya gömüldü. 

YAĞIŞ NEDENİYLE TOPLANTI YAPILDI

Yağış nedeniyle Vali Mustafa Masatlı başkanlığında 24.05.2024 tarihinden itibaren 24 saat esaslı olarak sahada görev yapan Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamındaki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. AFAD İl Müdürlüğü Kriz Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, yaşanan yağışlardan sonra kent genelinde meydana gelen olumsuzluklar ve yapılan müdahaleler ele alınıp değerlendirildi.

YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Vali Masatlı, il genelinde etkili olan çok kuvvetli yağışlar sonrasında etkilenen Kavaslı Altgeçidi’nde devam eden temizleme ve yol açım çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Masatlı daha sonra da yağıştan etkilenen Uzun Çarşı'yı ziyaret etti. Esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Masatlı, yapılan iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum