"Aysima günümüze neşe kattı";

"Aysima günümüze neşe kattı"

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında halk toplantısı yapıldı. Toplantıya ailesiyle birlikte gelen Aysima ile yakından ilgilenen Vali Yiğitbaşı, "Halk toplantımızın misafiri olan Aysima günümüze neşe kattı" dedi....

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Mayıs ayı Halk Toplantısı yapıldı. Toplantı, vali yardımcıları ve kurum amirlerinin katılımıyla yapıldı. Vali Yiğitbaşı, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini çözüme kavuşturmak amacıyla ilgili birimlere talimat verdi.

ANLAMLI HEDİYE

Halk Günü Toplantısı'na katılan Hilal isimli bir vatandaş, ay yıldızlı Kuran-ı Kerim'i, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na hediye etti. Vali Yiğitbaşı da bu anlamlı hediyesi ve güzel temennileri için teşekkür etti.

"KEYİFLİ ANLAR YAŞADIK"

Vali Yiğitbaşı, halk toplantısına ailesiyle ile birlikte gelen Aysima ile yakından ilgilendi. Vali Yiğitbaşı, "Halk toplantımızın misafiri olan Aysima günümüze neşe kattı. Kısa süren sohbetimizde keyifli anlar yaşadık. Aysima gibi tüm çocuklarımızın yüzlerinin gülmesini, güzel yarınlara ulaşmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum