Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor;

Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi....

Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temeli atıldı. Açılışa Vali Numan Hatipoğlu, Almus Kaymakamı Emre Çömen, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Ataköy Belediye Başkanı Ömer Bayrak, Çevreli Belediye Başkanı Sadi Ertan Soysal, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Rasim Demirci, CHP İlçe Başkanı Baki Bay, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Altundağ, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

"İLİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu,  Almus Yeni Hükümet Konağı temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, modern bir altyapıyla donatılarak vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verecek olan Yeni Hükümet Konağının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Vali Hatipoğlu, "Almus Hükümet Konağı'nı yenileyeceğiz. Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız. Almuslular burada kamu hizmetinin en güzelini en verimlisini ve en güler yüzlü almasını hak eden bir toplumumuz. Bu anlamda da ilimize ilçemize hayırlı olsun diyorum" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum