Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı;

Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı....

Dünya Süt Günü  programına ayrıca Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Mutlu Önder, ilgili kurumların şube müdürleri ile personeli, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan tarafından bir konuşma gerçekleştirildi. Yapılan konuşmanın ardından Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı dans ve folklor gösterileri izlendi. Programda, Dünya Süt Günü münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri de verildi. 


FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Süt ve süt ürünlerinin tüketiminin önemine değinen Vali İlhami Aktaş, "Bu anlamlı programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Dünya Süt Günü’nüzü kutluyorum” dedi. Ödül töreni sonrasında Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı. Dünya Süt Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlik programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum