Vali Işın, otopark sorunu için düğmeye bastı;

Vali Işın, otopark sorunu için düğmeye bastı

Kütahya Şehir Hastanesinde inceleme yapan Vali Musa Işın, otopark sorunu hakkında konuştu. Vali Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti....

Kütahya Valisi Musa Işın beraberinde Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile birlikte Kütahya Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İncelemeler sırasında Vali Işın, hastane polikliniklerini de ziyaret ederek sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi aldı.

"HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEK"

Sağlık personelinin özverili çalışmaları için teşekkür eden Vali Işın, hastaların memnuniyetinin artırılmasına yönelik gereken her türlü desteğin verileceğini belirtti. Hastane ziyaretinde otopark sorunu da ele alındı. Vali Işın, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve ilgili yetkililer ile birlikte mevcut sorunların çözülmesine yönelik çözüm önerilerini değerlendirdi. Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için tespit edilen yerlerin acilen otopark haline getirilmesi için çalışmaların başlayacağını kaydetti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum