Selahattin Hıdır;

Selahattin Hıdır

Aydıncık Kaymakamı...

        1993 Muğla doğumlu olan Kaymakamımız Selahattin HIDIR ilköğretim ve lise eğitimini Muğla’da tamamlamış olup üniversite eğitimini Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat (İngilizce) bölümünde gerçekleştirmiştir. 

        2018 yılında Yüksek Seçim Kurulunun düzenlemiş olduğu Seçim Müdürlüğü sınavını kazanarak Kırıkkale Sulakyurt Seçim Müdürü olarak meslek hayatına başlamıştır. 
        2019-2022 yılları arasında bu görevini ifa eden Kaymakamımız daha sonrasında Kars Seçim Müdürü olarak görevlendirilmiş olup bu görevinden 2023 yılı itibariyle Kaymakamlık mesleğine intisap etmesi nedeniyle ayrılmıştır. 
        111.Dönem Kars Kaymakam Adayı olarak görevine başlayan Kaymakamımız İl Merkez Stajına müteakiben Erzurum ilinde Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajını yerine getirmiş olup ardından Hatay Samandağ İlçesinde Koordinatör Kaymakam olarak görevlerini sürdürmüştür. 
        28.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı Onayı ile ilçemize görevlendirmesi yapılmış olan Kaymakamımız, Hakim Merve HIDIR ile evlidir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Selahattin Hıdır Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum