Şehit öğretmen Aybüke Yalçın dualarla anıldı;

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın dualarla anıldı

PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 7. vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma törenine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çorum Valisi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı....

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, ölümünün 7. yılında kabri başında dualarla anıldı. Anma programına Şehit Aybüke öğretmenin annesi Zehra Yalçın, babası Sadık Yalçın, kardeşi Aybar Yalçın, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çorum Valisi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve vatandaşlar katıldı.

"AİLESİYLE BİRLİKTE ANDIK"

2017 yılının Türkiye'de çok kritik dönemlerin yaşandığı bir dönem olduğunu ifade eden Bakan Tekin, "2017 yılı, PKK'nın sivillere yönelik, özellikle eğitim camiasına, öğretmenlerimize yönelik, okullarımıza yönelik, öğretmenlerimize saldırılarıyla hatırladığımız bir yıl oldu. Bu dönemde biz iki kardeşimizi, meslektaşımızı, değerli öğretmemizi şehit verdik. Şehitlerimizden birisi Aybüke öğretmenimiz. Bugün şehit öğretmenlerimizden Şenay Aybüke öğretmenimizi ailesiyle birlikte andık" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum