Samsun'da 17 noktada denize girmek yasak;

Samsun'da 17 noktada denize girmek yasak

Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesi Toplantısı yapıldı. Vali Tavlı, "204 km’lik Samsun kıyı şeridinde 2024 yılında toplam 20 km’lik 10 adet yüzme alanı, 46 km’lik 17 adet denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu alan belirlenmiştir" dedi....

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sahil kenti olan Samsun'da yaşanması muhtemel boğulma olaylarına karşı alınacak tedbir ve önlemlerin değerlendirildiği Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesi Toplantısı Vali Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Dost Gemisi'nde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri katılım sağladı.

"ÇEKEN AKINTI NOKTALARI BELİRLENDİ"

Toplantıda konuşan Vali Tavlı, "204 km’lik Samsun kıyı şeridinde 2024 yılında toplam 20 km’lik 10 adet yüzme alanı, 46 km’lik 17 adet denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu alan ve bunların dışında kalan alanlar ise denize girilmesi önerilmeyen alan olarak belirlenmiştir. Ayrıca ilimiz sahillerinde çeken akıntı görülen noktalar belirlenmiş, belirlenen mevkiler Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen cankurtaranlar ile paylaşılmış olup, icra edilen görevlerde çeken akıntı noktalarının güncelliği kontrol edilerek değişikliklerin paylaşımına devam edilecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum