"Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım";

"Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım"

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük bayram tatilinin son günü olması dolayısıyla yola çıkacak olan vatandaşları uyardı. Vali Özarslan, "Lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım" dedi....

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bugün son günü... Tatile veya memleketlerine giden vatandaşlar, dönüş için yollara çıktı. Tatilin son günüyle birlikte şehirlerarası yollarda trafik yoğunluğu meydana geldi. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, seyahat eden vatandaşları bir kez daha uyardı.

"TATİLİN İLK 7 GÜNÜNDE 29 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ"

Vali Özarslan, "Kurban Bayram tatil dönüşü devam ediyor. Yollarımızda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım. Kurban Bayramı tatilinin ilk  7️ gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ) maalesef Sinop'umuzda 29 trafik kazasında 1 vatandaşımızı kaybettik, hayati tehlikeleri olmayacak şekilde 61 vatandaşımız yaralanmıştır. Trafik ekiplerimiz, 16 bin 131 aracı denetlediler. Bu denetimler sonucunda 1.052 araca hız ihlali ve 1.499 araca ise  diğer trafik kuralları ihlallerinden dolayı idari işlem yapılmıştır. Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum