"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız";

"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız"

Üçgöller Destinasyon Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ""Bu proje ile Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız" dedi....

Düzce Valisi Selçuk Aslan, kentte turizminin geliştirilmesi amacıyla Valilik tarafından yürütülen “Üçgöller destinasyon projesi” çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Aslan, proje kapsamında bulunan Düzce Belediyesi ve TURSAB tarafından çalışmaları yürütülen Korugöl Tabiat Parkı, İl Özel İdare tarafından alt/üst yapı çalışmaları devam eden Yeşilay Yaylagöl uluslararası kamp merkezi ile İl Özel İdaresi tarafından proje/etüt ve izin süreçleri yürütülen Sülüklügöl HİS göleti çalışma alanlarını yerinde görerek, ilgililerinden bilgiler aldı.

"GÜZEL BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR"

Vali Aslan, "İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelini daha iyi değerlendirebilmek adını ilimizin tüm paydaşları ile güzel bir çalışma yürütülüyor. Bu çerçevede ilimiz adına yeni bir destinasyon oluşturulması için otoban gişelerine 2 km mesafede çok rahatlıkla ulaşılabilir değerlerimizden olan Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız. Trekking, bisiklet ve offroad güzergahları; günübirlik ve konaklama tesisleriyle bizleri de heyecanlandıran, Düzce turizmine farklı bir bakış getirecek Üçgöller çalışmasında gelinen mesafe memnuniyet verici, tamamlama konusunda daha yoğun emek ve gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum