Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı;

Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı

Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi....

Ankara'da düzenlenen uğurlama törenine; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve çok sayıda davetli katıldı.

"EŞŞSİZ BİR DENEYİM YAŞATACAK"

Törende konuşan Vali Karaömeroğlu, "Kadim Şehir Bitlis'in tanıtımına büyük katkı sağlayacak ve turizmine ivme kazandıracak ‘Turistik Tatvan Treni’ misafirlerine tarih ve doğayı bir arada sunarak eşsiz deneyimler yaşatacak. Dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek olan turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına da dokunarak, ilimizin gizli kalmış doğa harikası manzaralarını keşfetme imkanı sağlayacak" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum