İskan konutlarının yüzde 95'i tamamlandı;

İskan konutlarının yüzde 95'i tamamlandı

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Saraydüzü ilçesinde yapımı devam eden İskan Konutları alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Evleri sular altında kalan vatandaşlarımız için yapılmakta olan 42 konutun inşaat çalışmaları yüzde 95 seviyesine geldi" dedi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Saraydüzü Kaymakamı Ahmet Faruk Öksüz, Saraydüzü Belediye Başkanı Ferdi Canoğlu ile birlikte, inşasında sona gelinen İskan Konutları şantiyesini ziyaret etti. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Özarslan, gelinen süreç hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 

"HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK"

Vali Özarslan, "Bugün, Saraydüzü ilçemizde yapımı  devam etmekte olan iskan konutları inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Yapımı gerçekleştiren Boyabat Barajı'ndan dolayı Saraydüzü Aşağıdarıçayı Köyü'nde evleri sular altında kalan vatandaşlarımız için yapılmakta olan 42 konutun inşaat çalışmaları yüzde 95 seviyesine gelmiş durumda. 2024 Temmuz'unun sonunda geçici kabulleri yapılıp, 42  adet konut; hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilecektir. Sayın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza ve  Bakanlığımızın ilgili birimlerine, katkı ve emeği olan herkese vatandaşlarımız adına şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum