"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek";

"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek"

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere-Kiğı arasındaki yolun onarımı için vatandaşlara söz vermişti. Sözünü tutan ve çalışmaları başlatan Vali Usta, "Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici bir şey yok" dedi....

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 29 Mayıs'ta Yayladere ilçesini ziyaret etmişti. Yayladere-Kiğı arasındaki yolu kullanan Usta, vatandaşın yol sorununu da bizzat yerinde gördü. Yolun onarımı için vatandaşlara söz veren Vali Usta, çalışmaların başladığını duyurdu.

"2. KAT ASFALTINI ATACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından gönderi paylaşan Vali Usta, "29 Mayıs Yayladere ilçemizi ve Batıayaz köyümüzü ziyarette Yayladere- Kiğı arası yolu kullanmış ve ihtiyacı yerinde bizzat görmüştüm. Söz verdiğimiz gibi Kiğı-Yayladere arası yolun (54 km) bakım onarım çalışmasına başladık, akabinde 2. kat asfaltını atacağız. Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici  bir şey yoktur. Hizmetin gelmesinde destek ve katkıları için C. Başkanı  Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Vekillerimiz Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile Özel İdare Genel  Sekreterimiz Enes Üçgül ve Özel İdare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bingölümüze, Yayladere ve Kiğı ilçelerimizle yolu kullanacak köylerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum