Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı;

Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi....

25 Haziran 1959 tarihinde Konya'da doğan Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekli oldu. 36 yıllık meslek hayatını tamamlamış olan Vali Su, bugün Diyarbakır'dan ayrıldı. Su'yun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından anlamlı bir video paylaştı.

"GÜZEL AHLAKINA ŞAHİTLİK ETTİK"

Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Deprem, sel ve yangın tüm doğal afetlerde birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığımız, güzel ahlakına, dürüstlüğüne, devleti ve milleti hep önceleyen görev anlayışına ve samimiyetine şehitlik ettiğimiz, sayın valimiz Ali ihsan Su yaş haddinden emekli olarak ilimizden ayrıldı. Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Sayın valimize  ve kıymetli hanım efendi Zeliha suya yeni hayatlarında hayırlar ve mutluluklar diliyorum…" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum