Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı;

Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı

Tunceli Motofest heyecanına ortak olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti....

Tunceli'de ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek MotoFest etkinlikleri başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Tunceli Valiliği, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde organize edilen festivalin açılışı gerçekleştirildi. Örenönü Tabiat Parkı'nda başlayan festival kapsamında belirli noktalara stantlar ve oyun alanları kuruldu.

STANTLARI ZİYARET ETTİ

Çeşitli spor aktivitelerinin de yapıldığı festivalde bazı motosikletçiler, yarışlar öncesi parkurlarda antrenman yaptı. Sporcuların özel hazırlanmış toprak ve engebeli yerlerden geçişleri nefes kesti. Açılışa katılan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, festivalin ilk gününde stantları ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vali Tekbıyıkoğlu, daha sonra da konser programına katılım sağladı. Konseri izleyen Vali Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi. Konser muhteşemdi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum