Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı;

Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı

Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı....

Hakkari Çukurca’da gerçekleştirilen “5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali” 3’üncü gününde de tüm adrenalin ve coşkusuyla devam etti. Festival kapsamında düzenlenen Off Road etkinliklerine Vali Ali Çelik ile birlikte il ve ilçe protokolü üyeleri katıldılar. Çukurca Bayraktepe yolunda gerçekleştirilen Off Road gösterilerinin startını Vali Çelik verirken, Extrem Off Road araçlarının yaptığı adrenalin dolu gösteriler izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Gösterilerin ardından şoför koltuğunu devralan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.

"HAKKARİ ADRENALİN DOLU BİR ŞEHİR"

Off Road etkinliğinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Çelik “Şu anda Çukurca’da sınırın sıfır noktasındayız. 49 nolu sınır taşından sonra arkamızda gördüğünüz alanlar Kuzey Irak bölgesi ve Kuzey Irak sınırıdır. Hakkari'nin dağlarının arkamızda gördüğünüz her zerresi her adımı da dâhil olmak üzere güven ve huzur içindedir. Hakkari adrenalin dolu bir şehir. Haziran ayının sonunda olmamıza rağmen Berçelan Yaylasında 1 metrenin üzerinde kar var ve dağ kayağı yapılabiliyor. Burada şu anda Yamaç Paraşütü’nden, Rafting’e, Dağcılık’tan, Off Road’a kadar Türkiye’nin en iyi sporcuları bulunuyor. Fotoğraf sanatıyla ilgilenen Foto Safari sanatçılarımız buradalar. Her anı fotoğraf karesine sığdırmaya, birbirimize olan saygı ve sevgiyi de fotoğraf karesinin içine sığdırmaya çalışıyorlar" diye konuştu.


HERKESİ HAKKARİ'YE DAVET ETTİ

Vali Çelik, “Sizlerin aracılığıyla, tüm ülkemizdeki vatandaşlarımızı, doğaseverleri, macera tutkunlarını, Hakkari’ye davet ediyoruz. Yaşarken yapılması gereken işler listesinin başına ‘Hakkâri’yi görmek’ seçeneğini herkesin birinci sıraya eklemesi gerekiyor” diyerek vatandaşları mutlaka Hakkari’yi görmeye davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum