Pehlivanlara er meydanında başarılar diledi;

Pehlivanlara er meydanında başarılar diledi

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Geleneksel Karakucak Güreşleri ve Keşkek Festivali'ne katıldı. Vali Özarslan, pehlivanlara er meydanında başarılar diledi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin ve eşi Merve Şahin, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, Geleneksel Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, köy muhtarları ve vatandaşlar ile birlikte Taşmanlı-Dizdaroğlu Köyleri Kalkındırma Güzelleştirme Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen “Geleneksel Karakucak Güreşleri ve Keşkek Festivali”ne katıldı. 

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Güreş alanını dolduran coşkulu kalabalığı selamlayan Vali Özarslan, pehlivanlara er meydanında başarılar diledi. Vali Özarslan, "Geleneksel Taşmanlı Köyü Karakucak Güreşleri'ne katıldık. 'Allah Allah illallah, diyelim maşallah. İki yiğit çıktı meydane, birbirinden merdane... Pehlivan... pehlivan. Üste çıktım diye sevinme, Altta kaldım diye yerinme...' Ata sporumuz güreşin yaşatılması ve nesilden nesile aktarılması için yoğun emek sarf eden Taşmanlı ve Dizdaroğlu Köyü Muhtarlarımıza  çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum