"ORKÖY; orman  köylüsünün yol arkadaşı";

"ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı"

Orman ve Köy İlişkileri Tanıtım ve Teslim Töreni'ne katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "265 köylümüze 40.000.000TL ferdi kredi desteği sağlanmıştır. ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı, sen olduğun sürece orman köylümüz hep güvende" dedi....

ORKÖY Hibe ve Kredileri ile orman köylülerine destekler devam ediyor. Orman ve Köy İlişkileri Tanıtım ve Teslim Töreni;  Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İl Genel Meclis Başkanı Ersin Yaman, Sinop Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur, Orköy Şube Müdürü Fahri Atalay, Göller Köyü Muhtarı Mustafa Genç, Türkmen Köyü Muhtarı Turan Genç, Sazlı Köyü Muhtarı Tufan Oral, Altınyayla Köyü Muhtarı Kasım Tarakçı ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

"265 KÖYLÜYE KREDİ DESTEĞİ VERİLDİ"

Vali Özarslan, "ORKÖY projeleri kapsamında, Sinop Orman Bölge Müdürlüğü'nce 2024 yılında Sinop genelinde; Büyükbaş Süt Sığırcılığı, Fenni Arıcılık, Güneş Enerjisi, Dış Cephe Mantolama, Katı Yakıtlı Kalorifer Sistemi, Traktör, Tomruk Çekme Vinci (Tambur), Motorlu Testere ihtiyaçları için; 9 ilçemizin 68 orman köyünde ikamet eden  265 köylümüze 40.000.000TL ferdi kredi desteği sağlanmıştır. Bu desteğin 8.000.000TL'si hibe olarak gerçekleşmiştir. Orman köylümüzün refahı için yaptıkları  üstün gayret ve çalışmalardan dolayı Sinop Orman Bölge Müdürlüğümüze ve çalışma arkadaşlarına çok  teşekkür ederim. ORKÖY; orman  köylüsünün yol arkadaşı, sen olduğun sürece  orman köylümüz hep güvende" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum