Çiniciler Çarşısı'na cami yapılacak;

Çiniciler Çarşısı'na cami yapılacak

Kütahya Valisi Musa Işın, hayırsever bir vatandaşın Çiniciler Çarşısı'na cami inşa etme isteği üzerine bölgede yer tespiti yaptı. Esnafla birlikte bölgeyi gezen Vali Işın, camii inşası için en uygun yerin belirleneceğini ifade etti....

Hayırsever bir vatandaşın Çiniciler Çarşısı'na yakın bir alanda cami inşa etme isteği doğrultusunda yer tespiti çalışmaları başladı. Kütahya Valisi Musa Işın, İl Müftüsü Sn. İrfan Açık ile beraber Çiniciler Çarşısı'nı ziyaret ederek esnafla yer tespiti yaptı.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Işın, ziyareti sırasında Çiniciler Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çetin’den çarşının durumu hakkında bilgiler aldı. Çarşıdaki satış mağazaları ve üretim atölyelerini de ziyaret eden Vali Işın, esnafın ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın sorunlarını yakından takip edeceğini belirten Vali Işın, imkanlar dahilinde gereken desteği vereceğini ifade etti.


ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Ziyareti esnasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Işın, çocuklara hediyeler verdi. Yapılacak değerlendirmeler sonrası camii inşası için en uygun yer belirlenecek ve çalışmalar başlatılacak.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum