"Yardım bekleyenlerin sesini yüreklerinde hissediyorlar";

"Yardım bekleyenlerin sesini yüreklerinde hissediyorlar"

112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Zor durumda kalıp da yardım isteyen, yardım bekleyen hemşehrilerimizin sesini; yüreklerinde hisseden, can kurtaran mesai arkadaşlarımızın istekleri dinledim" dedi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Özarslan, büyük bir özveri ile görevlerini yürüten 112 ve GAMER personeli ile bir süre sohbet ederek,  bilgiler aldı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

"VAR OLASINIZ"

Vali Özarslan, "Zor durumda kalıp da yardım isteyen, yardım bekleyen hemşehrilerimizin sesini;  yüreklerinde hisseden, can kurtaran 112 Acil Çağrı  Merkezimizdeki mesai arkadaşlarımızın önerilerini  ve istekleri dinledim. Vatandaşlarımızın en zor anlarında hemen yanı başlarında olan, her bir yardım çağrısına  en kısa sürede yardım yetiştirmenin azmiyle  çalışan,  diğerkam mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olasınız, Var olasınız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum