Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları;

Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı....

15 Temmuz hain darbe girişimi üzerinden tam 8 yıl geçti. Terör örgütü FETÖ'nün darbe girişiminin halk direnişi ile bastırıldığı, birlik ve beraberliğin bir kez daha tüm dünyaya kanıtladığı önemli bir gün... Bu anlamlı günün yıldönümünde mülki idare amirleri de şehit olan 251 vatandaş , gazi olan 2 bin 196 vatandaş için mesajlar yayımlandı.

"RAHMETLE ANIYORUZ"

Ankara Valisi Vasip Şahin: FETÖ ihanetinin 8. yıldönümünde Vatanın bekası, Milletin istiklal ve istikbali için gözlerini kırpmadan feda-i can eden şehitlerimizi rahmetle, minnetle, anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin ruhları şâd, mekanları cennet olsun. 

Gaziantep Valisi Kemal Çeber: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatanımızın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Milletimizin o gecede gösterdiği cesaret ve feraset milli birlik ve beraberliğimizin en güçlü ifadesi olmuştur.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl: Milletin  iradesinin  üstünde hiçbir gücün kabul edilmediği, net bir şekilde  reddedildiği  anlayışın zaferidir. Aziz şehitlerimize Rabbimden rahmet, gazilerimize acil şifalar ve uzun ömürler diliyorum.

Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin: Asımın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek, çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek... 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

"AYDINLIK YARINLARA YÜRÜYORUZ"

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı: Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde, vatanımızın bağımsızlığı ve geleceği için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. O karanlık gecede, milletimizin gösterdiği cesaret ve fedakarlık, milli birlik ve beraberliğimizin en güçlü ifadesi olmuştur. Birlik ve dayanışma ruhuyla, ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara karşı tek yürek olduk ve milli irademize sahip çıktık. Bugün, geçmişte olduğu gibi, her türlü tehdide karşı dimdik ayakta durmaya kararlıyız. Şehitlerimizin bıraktığı mirası onurla taşıyor, onların anısını yüreğimizde yaşatıyoruz. 15 Temmuz, sadece bir direnişin değil, aynı zamanda bir dirilişin de sembolüdür. Bu büyük günün anlamını ve önemini unutmadan, milli birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlara yürüyoruz. Milletimizin birlik ve dirliği daim olsun.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu: 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain kalkışmanın 8. Yıldönümünde irademize sahip çıkarak devletimizi aziz, milletimizi bahtiyar eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Şehitlerimizin makamları Âli olsun. Emperyalistlerin maşaları dün olduğu gibi, bugün de yarın da zelil olacaktır. Rükuda eğilen bir Millet kimseye boyun eğmez. 

"VATAN BİZİM, İRADE BİZİM"

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya: 15 Temmuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına cevap vererek canı pahasına meydanlara inen Milletin Zaferidir! 15 Temmuz, tüm dünyaya "Vatan bizim, irade bizimdir!" haykırışıyla demokrasi zaferi kazanarak destan yazan Milletin Zaferidir!

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu: 15 Temmuz gecesi vatanımızın bekası için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen, Türkiye'nin her yerinde darbecilerin karşısına dikilerek ihanet girişimine geçit vermeyen şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Düzce Valisi Selçuk Aslan: Bundan 8 yıl önce 15 Temmuz'da Yüce Türk Milleti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla kendi iradesinden başka bir irade tanımadığını haykırmak, milli ve mukaddes değerlerini muhafaza etmek için meydanlara akın etmiştir. Asil milletimizin iradesi, istiklalini korumak olmuştur.


"ŞANLI DESTANIN YIL DÖNÜMÜ"

Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı: Aziz Milletimizin şanlı tarihi, vatan savunması uğruna yazılmış birçok destanla doludur. Bu destanların sonuncusu ise 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı aziz milletimizce yazılmıştır. 15 Temmuz; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin dünyaya bir kez daha hatırlatıldığı, mazlumlara gurur, düşmanlarımıza korku veren altın harflerle yazılan şanlı bir destanın yıl dönümüdür. 🇹Demokrasi adına vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen bu mücadelenin anma günü olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün 8'inci yıl dönümünü milletçe, hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Şanlı tarihinden aldığı güçle devletimiz ve aziz milletimiz, FETÖ/PYD silahlı terör örgütüne ve bütün terör örgütlerine karşı mücadelesini artan bir kararlılıkla sürdürerek hiçbir esaret girişimine izin vermeyecektir. FETÖ/PYD silahlı terör örgütünce 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimine karşı  milletimizin tek yürek olup göstermiş olduğu dayanışma ve  eşine az rastlanır kahramanlık destanı; vatan mevzubahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa olsun vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle; şanlı geçmişinde olduğu gibi 15 Temmuz’da da kutlu bir destan yazan Aziz Milletimizin “Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü en içten dileklerimle kutluyor, vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömür dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Denizli'nin Güney Kaymakamı Ahmet Murat Türbe: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle , gazilerimizi minnetle anıyorum.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek: Onurlu ve dik duruşlarıyla tarih yazanların, vatanı canı pahasına koruyanların, darbeye göğüs gerenlerin, karanlık geceyi cesaretiyle aydınlığa çevirenlerin emanetidir... Milletin Zaferi'ni unutmadık, unutmayacağız.

"DEMOKRASİ ZAFERİ"

Konya'nın Emirgazi Kaymakamı Cengiz Yamakoğlu: 8 yıl önce demokrasimize ve Aziz Milletimize karşı gerçekleştirilen hain darbe girişiminin milli birlik ruhuyla bertaraf edildiği 15 Temmuz; Milletimizin İrade Zaferidir, Demokrasi Zaferidir. Fedakarca canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas: Her şeye rağmen Yüce Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti beklenen özlenen olarak dünyaya nizam verme İçin Kutlu Yürüyüşüne Devam Edecek. Birliğini ve Beraberliğini koruyacaktır. Şehitlerimize Rahmet ,Gazilerimize Minnet ile 15 Temmuz Milletin Zaferi Kutlu Olsun.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum