"Kahramanlarımızla gurur duyuyoruz";

"Kahramanlarımızla gurur duyuyoruz"

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Erdal Onur Bolacalı'yı ziyaret etti. Vali Pehlivan, "Vatan savunmasında canla başla mücadele eden bütün kahramanlarımızla devlet ve millet olarak gurur duyuyoruz" dedi....

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 03.06.2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekât bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından roketatarla gerçekleştirilen saldırı sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Erdal Onur Bolacalı ve ailesini Erdemli ilçesi Kargıpınarı Mahallesi'ndeki ikametinde ziyaret etti. 

"KAHRAMANCA GÖREV YAPIYORLAR"

Piyade Sözleşmeli Er Erdal Onur Bolacalı’ya ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Pehlivan, "Terörle mücadelede kahramanca, fedakarca görev yapan Erdal kardeşimize Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum. Vatan savunmasında canla başla mücadele eden bütün kahramanlarımızla devlet ve millet olarak gurur duyuyoruz. Allah hepsinin  Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Ziyarete; Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz, Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Beyazıt Kalıçlı ve Erdemli Sosyal Yardımlaşma Müdürü Âdem Seçkin katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum