"Sinop'un yiğit evlatları er meydanında mücadele edecek";

"Sinop'un yiğit evlatları er meydanında mücadele edecek"

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 57.Geleneksel Dikmen Yağlı Güreşleri'nin 28 Temmuz'da yapılacağını belirterek, "Dikmen er meydanında bu yıl 300 pehlivan mücadele edecek. Bileği bükülmez milletimizin ve Sinop'umuzun yiğit evlatları" dedi....

Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; 28 Temmuz tarihinde  57'ncisi düzenlenecek olan "Geleneksel Dikmen Yağlı Güreşleri ve Sırık Kebabı Festivali" davetiyesini takdim etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Özarslan, "57.Geleneksel Dikmen Yağlı Güreşleri  28 Temmuz 2024, Pazar Günü yapılacak. Dikmen er meydanında bu yıl 300 pehlivan mücadele edecek. Onlar, Adalı Halillerin, Kel Aliçoların, Koca Yusufların torunları… Bileği bükülmez milletimizin ve Sinop'umuzun  yiğit evlatları…. Dikmen Şehit Ercüment Türkmen Güreş Meydanı'nda mücadele edecek olan tüm pehlivanlarımıza şimdiden  başarılar diliyorum. Dikmen'de 57'ncisini düzenleyerek Ata Sporumuz Güreşin nesilden nesile aktarılmasına katkı  sağlayan başta Belediye Başkanımız Adnan Acar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum