"Bu festival, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor";

"Bu festival, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor"

Sivas'ın İmranlı Kaymakamı ve Zara Kaymakam Vekili Yusuf Kaan Kırık, 27. Şerefiye Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı. Festival alanını gezen Kaymakam Kırık, "Bu festival, sadece kültür ve sanatın buluşma noktası değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir etkinlik" dedi....

Zara ilçesinde 27. Şerefiye Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi. Festival yürüyüşü ile başlayan etkinlik, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti. Festivale Zara Kaymakam Vekili Yusuf Kaan Kırık, Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuri Aslan, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

"GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ"

Festivalin açılış töreninde konuşan Kaymakam Yusuf Kaan Kırık, Zara Şerefiye'nin kültürel ve sanatsal mirasının önemine değinerek, "Bu festival, sadece kültür ve sanatın buluşma noktası değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, geçmişimizi yad edip geleceğe umutla baktığımız bir etkinliktir. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum