Vali Özkan, kampa katıldı;

Vali Özkan, kampa katıldı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampa katıldı. Kampa katılan vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, böylesi etkinliklerin toplum bilincini oluşturduğunu belirtti....

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından, AFAD personeli, AFAD gönüllüleri, Akdağmadeni Türk Kızılayı ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinden oluşan toplam 72 kişi, Akdağmadeni Delihamza mevkinde gerçekleştirilen 24 saatlik kampta bir araya geldi. Kampta, katılımcılara  gönüllülük çalışmalarını ve toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen etkinliklerle çeşitli farkındalık eğitimleri verilerek, afetlere hazırlık konusunda bilinçlendirme yapıldı.

DAYANIŞMA RUHU PEKİŞTİRİLDİ

Kamp alanını ziyaret eden Vali Mehmet Ali Özkan,  kamp çalışmalarını yerinde inceleyerek katılımcılarla sohbet etti.  Vali Özkan, böylesi etkinliklerin toplum bilinci oluşturmadaki rolünün önemine değinerek organizasyonu gerçekleştiren ve katılan tüm ekiplere teşekkür etti. Kamp boyunca yapılan etkinlikler arasında afet senaryolarına yönelik simülasyonlar, ilk yardım teknikleri ve doğal afetlere karşı alınabilecek önlemler konusunda pratik uygulamalar da yer aldı. Ayrıca, doğa yürüyüşleri ve ekip çalışmaları ile katılımcılar arasında dayanışma ve işbirliği ruhu pekiştirildi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum