Gümüşhane'de 5 yıllık Stratejik Plan kabul edildi;

Gümüşhane'de 5 yıllık Stratejik Plan kabul edildi

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever başkanlığında İl Encümeni Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Tanrısever, İl Özel İdaresi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planı'nın kabul edildiğini belirtti....

,

İl Genel Meclisi Başkanı Av.Eşref Balki, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve İl Encümeni üyelerinin katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda birçok proje ve çalışma masaya yatırıldı.

YENİ YERLEŞİM YERLERİ İÇİN ÖDENEK

Toplantıyla ilgili bilgi veren Vali Tanrısever, "İl Encümeni Toplantısını gerçekleştirerek İl Özel İdaremizin 2029 yılına kadar yapmayı hedeflediği çalışmaları kapsayan 5 yıllık Stratejik Planı görüşerek kabul ettik. Eylül ayında İl Genel Meclisinde görüşülecek olan Stratejik Planın şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Toplantıda ayrıca her köy ziyaretimizde bizlerden talep edilen yeni yerleşim yerleriyle ilgili çalışmayı yapabilmemiz için yasal olarak yapılması zorunlu olan jeolojik ve jeoteknik raporların hazırlanabilmesi amacıyla ödenek aktarılması talebini de kabul ettik. İlk etapta dosyası hazır 10 köyümüzde yapılacak olan çalışma zamanla daha fazla sayıda köye yayılacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum