Vali Özkan'dan TİMBİR'e teşekkür;

Vali Özkan'dan TİMBİR'e teşekkür

İMEF ve TİMBİR tarafından düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları için Konya'ya giden TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan ve İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile medya iletişiminin güçlendirilmesine katkı sağlayan TİMBİR'e teşekkür etti....

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile İMEF ve TİMBİR tarafından Konya’da “Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı düzenleniyor. Bugün saat 10.00’da başlayan ve Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programda Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi, Dijital İçerik Üretimi, Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı, Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi ve İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif ve Sivil Toplum Kuruluşlarında İtibar Yönetimi alanında sunumlar gerçekleştirilecek.

TİMBİR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Sivil Toplum Medya Buluşmaları’nı gerçekleştirmek üzere Konya'ya giden TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan ve İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile medya iletişiminin güçlendirilmesine katkı sağlayan heyete teşekkür etti. Heyet ise, TİMBİR hakkında Vali Özkan'a bilgi verdi ve Sivil Toplum Medya Programının içeriğini anlattı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum