Vali Kumbuzoğlu, Yusuf Dikeç pozu verdi;

Vali Kumbuzoğlu, Yusuf Dikeç pozu verdi

Yaz Spor Okulları’nı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Paris 2024 Olimpiyatları'nda atış şekliyle gündem olan Yusuf Dikeç'in pozunu verdi....

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları’nı ziyaret ederek, farklı branşlarda eğitim alan geleceğin sporcularıyla bir araya geldi. İl Müdürü Aslan Yıldız’dan bilgi alan Vali Kumbuzoğlu, gençlere başarılar diledi.

"BOL MADALYALI KARİYERLERİ OLSUN"

Sporcuların antrenmanlarını izleyen Vali Kumbuzoğlu, daha sonra öğrencilerle maç yaptı. Vali Kumbuzoğlu, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün Yaz Spor Okullarını ziyaret ettik. Tenis, Voleybol, Güreş, Atıcılık, Golbol, Okçuluk, Badminton, Futbol ve daha bir çok branşta geleceğin sporcuları yetişiyor. Sakatlıktan uzak, bol madalya ve kupalı bir kariyerleri olsun. Spor insanı gençleştirir derlerdi de inanmazdık. Serde futbolculuk da olunca gençlerin arasına attık kendimizi. Gol atamadık ama iyi ter attık. Fırsatını bulmuşken Yusuf Dikeç’in olimpiyat ikonu haline gelen atışını da yaptık. O zaman şuraya bir hedef tahtası koyalım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum