Tarihi camide vatandaşlara yemek dağıttı;

Tarihi camide vatandaşlara yemek dağıttı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatlarıyla hayata geçirilen proje ile İmaret Camii yıllar sonra yeninden vakfiye hizmeti vermeye başladı. Proje kapsamında vatandaşlara cuma namazı sonrası yemek ikramı yapıldı. Kazanların başına geçen Vali Yiğitbaşı, vatandaşlara yemek dağıttı....

Fatih Sultan Mehmet Han’ın Sadrazamı Gedik Ahmet Paşa’nın yadigarı, Afyonkarahisar'ın kalbinde tüm ihtişamıyla ayakta duran Gedik Ahmet Paşa Camii (İmaret) kuruluş amacına yönelik olarak vatandaşlara hizmet verecek. Bu kapsamda Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatları, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliğinde hayata geçirilen proje ile İmaret Camii yıllar sonra yeninden vakfiye hizmeti vermeye başladı.

"HER CUMA YAPILACAK"

Vali Yiğitbaşı’nın katılımıyla başlayan etkinlikle vatandaşlara Cuma namazı sonrası yemek ikramında bulunuldu. Etkinlik hayırseverlerin de desteğiyle her Cuma devam edecek. Kazanların başına geçen Vali Yiğitbaşı, vatandaşlara yemek dağıttı. Vali Yiğitbaşı, "Bu tarihi geleneği her cuma aynı şekilde sürdüreceğiz. Halkımızdan gelen olumlu geri dönüşler bizleri çok mutlu etti" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum