Nitelikli kamu hizmeti için iş birliği şart;

Nitelikli kamu hizmeti için iş birliği şart

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Çiftçi, "Vatandaşa nitelikli kamu hizmeti sunmak için tüm kurumların birbiriyle iş birliği halinde olması gerekiyor" dedi....

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında kentin altyapı çalışmalarını değerlendirmek üzere İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Altyapı sorunlarının ve çözüm önerilerinin, bu alanda yapılacak yatırımların değerlendirilerek, sektörel gelişmelerin ele alındığı toplantıda; altyapı çalışmalarında mal ve can güvenliğinin sağlanması için alınacak tedbirler de görüşüldü. 

"OLUMSUZ DURUMLARI EN AZA İNDİRMELİYİZ"

Çeşitli kurumların katılımıyla gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Mustafa Çiftçi, vatandaşa nitelikli kamu hizmeti sunmak için tüm kurumların birbiriyle iş birliği halinde, irtibatlı çalışarak altyapı hizmetleri bakımından meydana gelebilecek olumsuz durumların en aza indirilmesi amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

PROJELER MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşları arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanarak, yardımlaşmanın artırılması, kaynakların daha etkin ve verimli kullanılması, kurum ve kuruluşların sorumluluk bilinci içerisinde görev yapmaları, yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde, mevcut sorunların çözümüne yönelik projelerin hazırlanması, kent ve ilçelerdeki altyapı çalışmalarının koordineli bir şekilde yürütülmesi üzerinde duruldu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum