Emre Zafer;

Emre Zafer

Ulaş Kaymakamı...

1992 yılında Samsun’da doğan Kaymakamımız Sayın Emre ZAFER aslen Trabzonludur. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden onur derecesiyle mezun olan Kaymakamımız Sayın Emre ZAFER, 2014 yılında Erasmus programıyla Polonya Varşova Üniversitesinde de eğitim görmüştür. 2022 yılında da Anadolu Üniversitesi Adalet ön lisans programını bitirmiştir.  
Kaymakamımız Sayın Emre ZAFER, devlet memuriyetine 2017 yılında Ticaret Bakanlığında başlamıştır. 2023 yılında Ordu Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap ederek il merkez stajının ardından; Diyarbakır il merkezi ve Kulp, Dicle, Hani ilçelerinde mülkiye müfettişi refakatinde stajını tamamlamıştır. 06.02.2023 tarihinde Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Malatya ilinde Koordinatör Kaymakam olarak görev yapmıştır. 
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Onayı ile 05.10.2023 Perşembe günü  ilçemizdeki görevine başlayan Kaymakamımız Sayın Emre ZAFER, iyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Emre Zafer Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum