40 vatandaşın derdini tek tek dinledi;

40 vatandaşın derdini tek tek dinledi

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Halk Günü toplantısında 40 vatandaşı ağırlayarak sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Aydoğdu, "Her adımda hemşehrilerimizin yanında olmaya kararlıyız" dedi....

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu,  Halk Günü toplantısı düzenledi. Vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Aydoğdu, dile getirdikleri taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

"DEVLET, VATANDAŞINA HİZMET ETTİKÇE DEVLETTİR"

Vali Aydoğdu, "Bugün 40 kıymetli hemşehrimizi Halk Günü’nde ağırladık, sorunlarını dinledik, taleplerini aldık.  Bizim için her hemşehrimizin talebi, devletimizin hizmet bayrağını daha da yukarı taşımak için bir fırsattır. Her bir vatandaşımızı baş tacı etmeye, sorunların çözümü için istişare içinde kurum müdürlerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Her adımda hemşehrilerimizin yanında olmaya kararlıyız. Devlet, vatandaşına hizmet ettikçe devlettir. Hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidermek ihtiyaçlarını karşılamak için hep birlikte çaba gösteriyoruz" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum