Bartın’da yağış ve fırtına nedeniyle güvenlik tedbirleri arttırıldı;

Bartın’da yağış ve fırtına nedeniyle güvenlik tedbirleri arttırıldı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, sağanak yağış ve fırtınanın etkili olduğu kentte inceleme yaptı. Küçük ve Büyük Liman, Horhor Deresi ile Yalı mevkiindeki çalışmaları denetleyen Vali Arslan, yağışların devam ettiğini belirterek, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı....

Meteorolojinin sarı kodla sel, taşkın, su basması ve fırtına nedeniyle uyardığı Bartın’da alınan güvenlik tedbirleri arttırıldı. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan da kentte devam eden sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Çağlayan, Karaçay, Amasra ilçesinde Küçük ve Büyük Liman, Horhor Deresi ile Yalı mevkiinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 "ÇARŞAMBA GÜNÜNÜ DE DEVAM EDECEK"

İncelemeler sırasında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Arslan, il genelinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına her türlü önlemin alındığını, ekiplerin sahada çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini ve gelen ihbarlara anında müdahale edildiğini belirtti. Vali Arslan, "Olumsuz hava şartlarının Çarşamba günü de devam etmesi bekleniyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın yapılan uyarıları dikkate alarak tedbirli davranmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum