"Pütürge'de muhteşem bir dönüşüm sağlanmış";

"Pütürge'de muhteşem bir dönüşüm sağlanmış"

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Pütürge ilçesinde devam eden ve tamamlanan inşaat çalışmalarını denetledi. Vali Yavuz, "Yöresel mimariye uygun muhteşem bir dönüşüm sağlanmıştır" dedi....

2020 Elazığ depremi ve 6 Şubat depremlerinin ardından Pütürge ilçesinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Vali Seddar Yavuz, Pütürge Merkez Köylü Mahallesi'nde inşaatı devam eden 298 konut ile yeni ihalesi yapılan 515 konut alanında incelemelerde bulundu. Vali Yavuz daha sonra Pütürge Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan alanları gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

VALİDEN TEŞEKKÜR

Vali Yavuz, "Pütürge Merkez Köylü Mahallesinde inşaatı devam eden 298 konut ile yeni ihalesi yapılan 515 konut alanında incelemelerde bulunduk. Toplam konut sayısı 813 olacak. Emeği geçen Bakanlarımıza ve sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Pütürge Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ise 214 konut, 38 işyeri, 1 cami inşaatı tamamlanmıştır. Yöresel mimariye uygun muhteşem bir dönüşüm sağlanmıştır. Çevre ve Şehircilik Bakamımız Murat Kurum'a şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum