Edirne Valisi Yunus Sezer Kano Etkinliğine Katıldı, ''Eşsiz Görüntüler Ortaya Çıktı'';

Edirne Valisi Yunus Sezer Kano Etkinliğine Katıldı, ''Eşsiz Görüntüler Ortaya Çıktı''

Edirne’nin doğal güzellikleri arasında yer alan Meriç ve Arda Nehirleri, büyüleyici manzarasıyla hem yerel halkı hem de turistleri kendine çekiyor. Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Doğa Sporları Spor Kulübü (EDOSK) tarafından düzenlenen kano etkinliğine katılarak, bölgenin su sporları alanındaki potansiyeline dikkat çekti. Vali Sezer, kano yaparak Meriç Nehri’nin güzelliklerini suyun üzerinden deneyimleme fırsatı buldu....

Edirne, kano ve kürek gibi su sporları açısından dünyanın önemli merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Meriç Nehri üzerinde santralde suyun tutulmasıyla oluşan 2.30 kilometrelik parkur, su sporlarına elverişli hale getirildi. Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle nehrin her iki tarafında gerçekleştirilen düzenlemeler, şehrin turizm potansiyeline katkı sağladı ve Edirne’nin değerine değer kattı.
Vali Sezer, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, bölgenin doğal güzelliklerinin korunarak turizme kazandırılmasının Edirne’nin cazibesini artırdığını belirtti ve su sporlarının kentin kültürel ve ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
Resim

Resim

Kaynak:

Etiketler :
,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum